Viziteaza Ferma

VIZITAREA FERMEI

VETI AVEA OCAZIA DE A PARTICIPA LA O SERIE DE ACTIVITATI IN TIMPUL SEJURULUI DVS LA FERMA. TOATE ACTIVITATILE SUNT ORGANZIATE SI SUPRAVEGHEATE DE COLEGII NOSTRI.


O vizita la Ferma este o resetare pentru parinti si o experienta valoroasa si distractiva pentru copii. Peisajul rural romanesc este recunoscut drept zona “zen” a Europei. Timpul a incremenit aici dintotdeauna; viata are ritmul linistii pe care doar o legatura intima cu natura il poate darui. Aceasta este ceea ce incercam sa pastram sau sa readucem la viata cu ambianta creata, activitatile organizate si bucatele pe care vi le aducem la masa.

Nu exista loc pentru tehnologie in coltul nostru de lume. Este momentul perfect pentru eul tau interior, pentru a te reincarca, pentru a te regasi, pentru a te conecta cu cei dragi fara interferentele lumii modern, pentru a recupera tot ceea ce ai pierdut pe altarul tehnologiei si al cautarii permanente a performantei profesionale.

In perioada cat suntem deschisi, primim cu drag si vizitatori care nu sunt cazati la noi, calatori in cautarea unei mese traditionale sau doar curiosi sa ne vada. Exista, totusi, detalii care trebuie luate in considerare:
(i)  astfel de vizite trebuie anuntate cu cel putin 2 zile in avans, pe email (contact@fermapenteleu.ro)specificand ora estimata a sosirii, durata vizitei si numarul de adulti si de copii, pentru a va putea asigura un serviciu corespunzator, si
(ii) vizitatorii vor trebui fie sa achizitioneze produse de la ferma in valoare de minim 15 euro/adult, sau sa serveasca pranzul / cina in restaurantul nostru. Tarifele pentru masa sunt 14 eur/adult pentru micul dejun, 21 eur/adult pentru pranz si 20 eur/adult pentru cina. Tarifele pentru copiii intre 4 – 12 ani sunt 7 eur pentru micul dejun, 10 eur pentru pranz si 10 pentru cina, iar tarifele pentru copiii intre 1-4 ani sunt 3.5 eur pentru micul dejun, 5 eur pentru pranz si 5 eur pentru cina.

VEZI MAI MULTE

Va asteptam cu drag!

Book Now