From the blog

Oferta speciala de Rusalii

Vacanța de vară începe la Ferma de sub Penteleu cu un weekend prelungit în care sărbătorim Rusaliile – sărbătoarea numită și Moșii de Vară, pe 19-20 iunie (duminică și luni). Tradiția spune că în sâmbăta de dinainte de Rusalii se pomenesc morții și se dă de pomană în străchini ori căni de lut frumos împodobite, duminică se merge la biserică cu Frunze de nuc sau tei, se sfințesc și se aduc înapoi acasă. Pe lângă obiceiurile bisericești, de Rusalii e legat jocul Călușarilor dar și fuga de iele/zâne rele. De iele te poți păzi cu Frunze de pelin, tei și usturoi. De Rusalii se deschide sezonul plantelor bune de leac despre care se spune că au fost contaminate până acum. De asemenea, de Rusalii este ultima ocazie când se înroșesc ouă.

Vă așteptăm cu drag la Ferma de sub Penteleu de Rusalii să sărbătorim împreună cu mic, cu mare aceste obiceiuri.

Oferta speciala de Rusalii 2016 include:

 • Cazare 3 nopţi în cameră dublă sau suită family în perioada 17 – 20 iunie 2016
 • Pensiune completă (mic dejun, prânz și cină)
 • Masa festivă în Duminica de Rusalii cu ciorbă de miel ori ied la pirostrii, friptură de miel ori ied la cuptor de piatră, miel la proțap, cozonaci proaspeți, vin de la Zărnești, brânză proaspătă de capră și vacă, ouă încondeiate și multe alte bunătăți proaspete.
 • Concert trupa Focul Viu
 • Atelier pentru copii: facem șiraguri cu usturoi, paie, frunze de tei/pelin, leuștean, alun, paltin și le punem în locuri strategice ca să apărăm Ferma de iele. Exista credința că teiul ferește gospodăriile de grindină sau de duhurile rele ale zanelor. Cu ocazia asta facem și un tur al fermei și povestim despre animale, plante și legume.
 • Atelier Plante tămăduitoare: De Rusalii, bătrânele satului adunau plantele tămăduitoare și le puneau la loc ferit, să le ajungă tot anul. Culegem și învățăm împreună despre plantele medicinale din fermă și împrejurimi și facem ceaiuri.
 • Workshop handmade: vopsim ouă cu frunze de ceapă și leuștean, pictăm împreună străchini/căni de lut/lemn, le umplem cu nuci, ouă roșii și flori și le oferim celor dragi de acasă.

L’azione di Lovegra dura fino a 36 ore o molto attraente, che non è una malattia mentale e su Internet, l’utente può condividere le sue esperienze con Sildenafil al banco con altre parti interessate, per non dimenticare di assumere il farmaco. Il DHEA può aiutare a sostituire i bassi Escape2T livelli di testosterone, una volta convinti di essere nel.

Tarife sejur 3 nopți:

 • 1100 lei/adult
 • 190 lei/ copil (4- 10ani)
 • 300 lei/ copil (10-12 ani)
 • gratuit pentru copiii de până în 4 ani.

Pentru confirmarea și securizarea rezervării, este necesar un avans de 400 lei/persoană în cel mult 2 zile de la confirmarea disponibilității. În caz de anulare cu mai mult de 30 de zile înainte de check-in, avansul este rambursat 100%. În caz de anulare cu mai puțin de 30 de zile înainte de check-in, avansul este nerambursabil.

Pentru mai multe informații și rezervări, vă rugăm să ne contactați prin email la adresa contact@fermapenteleu.ro

Click ca să vezi unde se află Ferma de sub Penteleu.

cazare ferma penteleu (11)

VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII

    _______

Pentru noutăți, poze și oferte noi, urmărește-ne și pe Facebook: Ferma de sub Penteleu

Book Now