From the blog

Ne revedem în curând!

Vă mulțumim tuturor că ne-ați călcat pragul gospodăriei Ferma de sub Penteleu​ și că ne-ați ales să vă fim gazde în vacanța voastră. În 2017 am avut parte de un an plin de bucurii, provocări, oaspeți frumoși, activități și evenimente memorabile, am rămas cu toții cu amintiri plăcute dar și cu lecții bine învățate. Vă mulțumim pentru asta!

V-am cerut mereu feedback-ul referitor la experiența unei vacanțe la Fermă și ne-am bucurat de fiecare dată când am primit impresii detaliate, pertinente, constructive. Dar și foarte multe laude. Astfel, am decis ca în această perioadă, la început de 2018, să închidem temporar porțile fermei și să lucrăm cu zor la toate acele modificări și îmbunătățiri sugerate de oaspeții noștri. Plus câteva alte surprize.

De asemenea, vrem să ne extindem și echipa pentru bucătărie (ajutor bucătar, spălare vase), curățenie camere și servire mese. Așadar dacă știi pe cineva interesat de un job la Fermă, spune-i să ne sune pe numărul 0756018250 (număr valabil doar pentru angajări).

Pentru cereri de rezervări, vă rugăm să ne scrieți din luna martie pe email contact@fermapenteleu.ro

Sperăm să ne revedem cu bine cât mai curând! Urmăriți pagina noastră de Facebook pentru noutăți despre redeschidere.

La mulți ani!

Book Now