logo-ferma-transparent_white_white

Evenimentele de la poalele Muntelui Penteleu


Pentru că a pornit de la o idee de fermă de familie, Ferma de sub Penteleu a devenit un loc unic în care se regăsesc toți cei care își doresc să realizeze un vis care, până acum, părea greu de atins: un eveniment care să își atingă scopul, dar care să nu piardă elementul de intimitate, căldură și comunitate. Fie că este vorba de o nuntă elegantă, de o întâlnire de familie sau cu colegi de serviciu, la fermă te poți bucura de liniștea și frumusețea naturii în timp ce soarele apune în spatele muntelui Penteleu.

Elementul pastoral care transpare la fiecare pas induce fiecărui eveniment un sentiment autentic de apropiere și că „suntem toți parte din aceeași poveste”.

Ferma noastră este întreținută cu meticulozitate, meniurile noastre conțin hrană curată, pregatită cu suflet și gust, cazarea este confortabilă, iar atenția la detalii va asigura un eveniment memorabil pentru fiecare invitat în parte.

SOLICITĂ O OFERTĂ


EVENIMENTE CORPORATE – teambuilding, meetings, aniversări și petreceri de companie

O petrecere sau o reuniune la fermă? Avem deja experiență și toate sărbătorile interne sau teambuilding -urile au fost distractive, relaxante și de cele mai multe ori în picioarele goale pe iarbă. 

Ferma noastră este înconjurată de Muntele Penteleu, oferind mult spațiu în interior și în aer liber pentru orice fel de activitate – de la un meeting mai serios în sala de conferințe la o petrecere senină la foc de tabără în aer liber. Orice petrecere de aici va fi cu siguranță distractivă, iar oaspeților le va plăcea să fie în preajma peisajului frumos și natural. 

SOLICITĂ O OFERTĂ


EVENIMENTE DE FAMILIE – nunți, botezuri, aniversări

Suntem bucuroși să lucrăm cu fiecare cuplu pentru a-și îndeplini viziunea pentru ziua cea mare și pentru a crea amintiri care vor dura toată viața. Ce este grozav la fermă este că poate fi cu adevărat orice ți-ai dori să fie, de la un grătar în curte până la o cină frumoasă de la fermă la masă!

Fiecare eveniment este cu adevărat unic și frumos, iar prin frumusețea naturală a fermei, locurile de ceremonie în familie cuprind fundalul magic la care ați visat de când vă gândiți la evenimentele cele mai importante din viața voastră.

SOLICITĂ O OFERTĂ


FACILITĂȚI 

Pachetele includ:

 • 17 căsuțe tradiționale care acomodează în jur de 50 de  oaspeți
 • bucate traditionale de la bucătăria de la fermă
 • foișorul de adunare special pentru ceremonii, întâlniri, adunări și jocuri de echipă
 • adunare de seară la focul de tabără
 • ateliere de meșteșugărit tradițional: împâslit, fierărie, tamplarie
 • decorul specific zonei vă asigură că aveți tot ce aveți nevoie
 • spa tradițional pentru adulți în ciubăr cu apă sărată și saună uscată
 • mini golf, drumeții, plajă pe malul râului Basca

SOLICITĂ O OFERTĂ


Bucătăria de la fermă

Folosim doar cele mai proaspete ingrediente, începând cu propria noastră grădină si ferma de animale, și terminând cu lanțul de aprovizionare de la producători locali pe care ni l-am creat pentru acele ingrediente care ne lipsesc. 

Meniurile noastre reflectă o atenție deosebită  pentru rețetele locale, ingredientele alese și poftele invitaților. 

Succesul evenimentului dumneavoastră special este important pentru noi și înțelegem rolul important pe care mâncarea îl poate juca în viziunea dumneavoastră. Echipa noastră experimentată și creativă vă va sta aproape în tot procesul de planificare.

Solicită o ofertă

Ferma este un loc relaxat, cald și de adunare pentru nunți, recepții, team building-uri, corporate meetings, sărbători de familie și evadări romantice. Ferma de sub Penteleu este un loc de conectare cu natura, cu oamenii, cu obiceiurile vechi și cu mese gustoase cu ingrediente direct de la fermă.

  Nume complet

  E-mail

  Telefon

  Alege evenimentul

  Numărul de persoane

  Sosire

  Plecare

  Informații suplimentare