Activitati

ACTIVITATI LA FERMA

VETI AVEA OCAZIA SA PARTICIPATI LA O SERIE DE ACTIVITATI TRADITIONALE PE TIMPUL SEDERII DVS LA FERMA. TOATE ACTIVITATILE SUNT ORGANIZATE SI COORDONATE DE COLEGII NOSTRI.

TamplarieFierarieOlaritTesatoriePapusi traditionalePicturaBere ArtizanalaMulsHranit AnimaleTesalat AnimaleDus caprele la pascutAdunat oualeCuratenie in grajduriCositIntretinut gradinaCules legume, fructeCuratenie poieniCules fructe de padureCules plante medicinaleConstructie pluteInaltat zmeuDrumetii montaneConcursuriScaldat la rau, pescuitFoc de tabaraProcesare lana

Timpul petrecut cu animalele la ferma noastra este una dintre partile cele mai placute ale sederii dvs. Veti fi in compania caprelor, vacilor, porcilor, puilor, ratelor, gastelor, curcanilor, iepurasilor si, nu in ultimul rand, a magarului nostru. Copiii adora sa le hraneasca si sa le mangaie, iar voi, adultii, va veti aduce aminte de timpul petrecut cu bunicii vostri, cand viata parea atat de usoara si simpla inainte ca maturizarea sa o complice in mod nenecesar. Visarea cu ochii deschisi si abandonarea in bratele amintirilor nu sunt doar permise, dar chiar incurajate…

In plus, am pregatit o multime de alte activitati practice si creative, care sa readuca la viata mestesuguri specifice societatii agrare. Avem o forja veche, unde fierarul nostru face potcoave si alte obiecte mestesugaresti pentru dvs. Avem, de asemenea, un razboi de tesut vechi, unde o colega va arata cum isi faceau strabunicii nostri covoarele si paturile. O alta colega priceputa va invata sa faceti papusi traditionale exact ca acelea cu care bunicii nostri se jucau cand erau copii. Avem un atelier de olarit unde dvs is copiii dvs puteti face orice obiect de lut va puteti imagina si sa il pictati in culorile vietii a doua zi, dupa ce se usuca. Si sa nu uitam excursiile cu caruta cu cai, haladuirea pe poteci de munte cu caprele la pascut, alaturi de ciobanii nostri, tiroliana, drumetiile pe munte, excursiile cu bicicleta pe carari de munte (oaspetii trebuie sa isi aduca propriile biciclete), etc.

Pentru adulti, anul 2019 a venit cu un spa. Un ciubar cu apa calda (sarata) si o sauna uscata, strategic plasate usor deasupra birtului, ofera o panorama magnifica asupra fermei si va mangaie simturile in serile racoroase de vara sau in zilele friguroase de iarna. Sau in orice anotimp si moment al zilei simtiti nevoia de rasfat.

Galerie Activitati


Putem sa va aratam mai mult de 1000 de fotografii.

Nu toate sunt pe site, asa ca daca doriti sa vedeti mai multe, va rugam sa vizitati galeria noastra de pe Facebook.

GALERIE FACEBOOK

Book Now