Activitati

ACTIVITATI LA FERMA

VETI AVEA OCAZIA SA PARTICIPATI LA O SERIE DE ACTIVITATI TRADITIONALE PE TIMPUL SEDERII DVS LA FERMA. TOATE ACTIVITATILE SUNT ORGANIZATE SI COORDONATE DE COLEGII NOSTRI.
Tamplarie


Fierarie


Olarit


Tesatorie


PicturaMulsHranit AnimaleTesalat AnimaleDus caprele la pascutAdunat oualeCuratenie in grajduriCositIntretinut gradinaCules legume, fructeCuratenie poieniCules fructe de padureCules plante medicinaleConstructie pluteInaltat zmeuDrumetii montaneConcursuriScaldat la rau, pescuitFoc de tabaraProcesare lana

Timpul petrecut cu animalele la ferma noastra este una dintre partile cele mai placute ale sederii dvs. Veti fi in compania caprelor, vacilor, porcilor, puilor, ratelor, gastelor, curcanilor, iepurasilor si, nu in ultimul rand, a magarului nostru. Copiii adora sa le hraneasca si sa le mangaie, iar voi, adultii, va veti aduce aminte de timpul petrecut cu bunicii vostri, cand viata parea atat de usoara si simpla inainte ca maturizarea sa o complice in mod nenecesar. Visarea cu ochii deschisi si abandonarea in bratele amintirilor nu sunt doar permise, dar chiar incurajate…

In plus, am pregatit o serie de ateliere, care sa readuca la viata mestesuguri specifice societatii agrare. In functie de perioada anului si disponibilitatea mestesugarilor, aceste ateliere prind viata:

 – o forja veche, unde fierarul face potcoave si alte obiecte mestesugaresti

 – un razboi de tesut vechi, unde o colega va arata cum isi faceau strabunicii nostri covoarele si paturile

 – o alta colega priceputa va invata sa impasliti lana exact asa cum faceau bunicii nostri

 – atelier de olarit

Si sa nu uitam drumetiile, haladuirea pe poteci de munte cu caprele la pascut, alaturi de ciobanii nostri, tiroliana,  terenul de mini-golf, excursiile cu bicicleta pe carari de munte (oaspetii trebuie sa isi aduca propriile biciclete), etc.

Pentru adulti, anul 2019 a venit cu un SPA. Un ciubar cu apa calda (sarata) si o sauna uscata, strategic plasate usor deasupra Birtului, ofera o panorama magnifica asupra fermei si va mangaie simturile in serile racoroase de vara sau in zilele friguroase de iarna. Sau in orice anotimp si moment al zilei simtiti nevoia de rasfat.

Specie alla luce delle ultime stime diffuse dall’Aifa e tenendo presente della lunghezza media oggettiva. Il divieto di prenderlo in contemporanea con tutti erezione-diffusissimi.com i farmaci della classe dei nitrati e una diminuzione della pressione sanguigna.

Galerie Activitati


Putem sa va aratam mai mult de 1000 de fotografii.

Nu toate sunt pe site, asa ca daca doriti sa vedeti mai multe, va rugam sa vizitati galeria noastra de pe Facebook.

GALERIE FACEBOOK

Book Now